Ana içeriğe atla

MUCİZE


Şimdi yeni bir sayfa açılıyor hayatımıza...
Adı Eliz
Adı İzel

Bazı anların ve bazı duyguların tarifi yokmuş bu hayatta.
Diyecek o kadar çok şeyim var ki,nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum.

Geleceğiniz günü çok büyük bir sabırla ve heyecanla bekledik. 
Zor günlerimizde umudumuz, mutluluğumuz oldunuz.
Öyle çok sevdik ki sizi, bu sadece buz dağının görünen yüzü.

Sayenizde biz bir mucizeye tanık olduk ve şimdi o mucize gerçek oluyor.
Başka ne denebilir ki?
Bir beden de üç can, üç kalp başka nasıl atar ki?


Sevgili Eliz,
Sevgili İzel,
Anneniz sizin varlığınızı öğrendiği ilk andan itibaren öyle büyük bir aşkla korudu ve baktı ki size bu gerçekten anlatılamayacak bir duygu!

Siz çok zor, uzun ve yorucu bir yoldan geliyorsunuz...
Bu zorlu yoldan gelirken anne ve babanızın size gösterdiği emek, sevgi ve sabırdan dolayı onlara ne kadar teşekkür etseniz az...
Daha annenizin karnındayken verdiğiniz bir takım rahatsızlardan dolayı bir gün bile şikayetçi olmayan anneniz bundan sonraki yaşamınızdaki size en büyük destekçiniz olacak.

Ve babanız, 
O muhteşem bir kız babası olucak.
Damat adayları şimdiden yandı :)
Aynı evde tek bir erkeğe aşık, 3 kadın. Bir baba daha ne ister ki?
Hayatınızın her anından sizin için her ayrıntıyı düşünen, heyecanlanan, planlar yapan bir adam var. Bunun kıymetini iyi bilin!

Siz, anne ve babanızın tıpkı adınız gibi ellerinin emeği ve gözlerinin nuru oldunuz..

Derini abla yaptığınız için,
Halanız ve enişteniz olmamıza izin verdiğiniz için size;
Milyonda bir ihtimali tutturup sizi hayata getiren anne ve babanıza minnettarız :)

Artık koskocaman bir aileyiz .
Biz şimdi heyecanla sizi görmeyi bekliyoruz.

Tek dileğimiz hayat boyu sağlıklı,mutlu, huzurlu olmanız...
İyi ki doğdunuz.
Hoşgeldiniz Prensesler...


Halanız, Enişteniz ve Derin Ablanız :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YAĞLI EKMEK KIZARTMASI

Haftasonu  kahvaltılarımızın vazgeçilmez tatlarından biri yağlı ekmek. Eğer evde önceki günden kalan bayat ekmek varsa değmeyin keyfimize. Çünkü taze ekmekle aynı tadı yakalamak mümkün değil. Ekmek ne kadar bayatsa tadı o kadar lezzetli oluyor. Eskiden annelerimiz bayat ekmeği değerlendirmek için, bunu ocakta demir tost makinelerinin içinde yapardı.  Geçen gün bayat ekmekle ilgili değişik yapılabilecek bir tarif ararken fark ettim ki, kimse yağlı ekmek kızartmasını paylaşmamış. Bende bilmeyen varsa yazayım dedim. Yapımı en kolay, tadı en keyifli kahvaltılıklardan biri. Malzemeler :

TUVALET EĞİTİMİ

Derin için tuvalet eğitiminde biraz geç kalmıştık. Yaşadığımız bir takım sıkıntılı süreçler benim konu da geri kalmama neden olmuştu. Bu yüzden ben sabır olarak kendimi yeteri kadar rahat hissetmiyordum hem de mevsimsel nedenler vs. kendimce hep bir bahanem ve endişem vardı. Aslında gözümde büyüyen tuvalet eğitimi meselesi uygulamada hiç de beni zorlamadı. Biz bu işi nasıl sancısız sıkıntısız tasasız anlattık bahsedeyim. Derin tam 3 yaşına gelmişti. Ve artık bu bez mevzusu kapanmalıydı. Nacizane fikrim öncelikle şunu söylemeliyim ki bu işe önce anne karar vermeli. Sonra çocuğun bu eğitime hazır olup olmadığına bakılmalı. Zaten ben karar verip de tuvalet eğitimine nerden başlamak gerekir diye araştırmaya başladığımda aslında Derin’in de hazır olduğunu fark ettim. Biz Derin’in abisi Sevgili Mert’ciğimde tuvalet eğitimi sırasında bazı sıkıntılar yaşamadık. İlk önceleri tuvalete oturmak istemiyor, hatta tuvaletten korkuyordu. Ben bu yüzden Derin 1 yaşına geldikten sonra ki...

BEBEKLERE SARDALYA TARİFİ

Porsiyon:  1 Kişilik     Hazırlık:  10 dk . Pişirme:  10 dk . ORGANİK TAM BUĞDAY UNUYLA SARDALYA KIZARTMASI Bu günkü yemeğimiz Sardalya;   ben Derin’in hafta da en az 2 kez balık yemesine özen gösteriyorum. Mevsimine uygun balıkları tüketmek de en faydalısı. Ama balığı her yaptığımda farklı bir şekilde pişiriyorum sıkılmasın, damak tadı gelişsin ve zevkle yesin diye… Derin’in çok iştahsız ve zor yiyen bir bebek olduğu için sonuç her zaman çok başarılı olmuyor ama yine de pes etmiyoruz.